Σελίδες

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Έκτακτη Γενική Συνέλευση και παράσταση διαμαρτυρίας

Έκτακτη Γενική Συνέλευση και παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε σήμερα
Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 13:30 ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας στην είσοδο του Διοικητηρίου, με σκοπό να ακουστεί το βροντερό μας «όχι», απέναντι στα εξοντωτικά και άδικα μέτρα λιτότητας, εξαθλίωσης και εργασιακής απορρύθμισης που ετοιμάζεται να ψηφίσει η κυβέρνηση.
Ήταν μία δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με την οποία ως υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας στείλαμε στην κυβέρνηση το μήνυμα ότι τα όριά μας έχουν εξαντληθεί, τονίσαμε την πλήρη αντίθεσή μας στα νέα δυσβάσταχτα μέτρα και επισημάναμε για άλλη μια φορά ότι με αυτές τις πολιτικές το μεγαλύτερο ποσοστό των οικογενειών οδηγούνται στην φτώχεια και την εξαθλίωση.
Στη συνέχεια αντιπροσωπεία του Δ.Σ του Συλλόγου επέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματά του στον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας κ. Παναγιώτη Αλευρά και έδωσε ραντεβού για συνέχιση των κινητοποιήσεων στη 48ωρη απεργία 48ωρη της Τρίτης και Τετάρτης 6-7 Νοέμβρη 2012.
Το ψήφισμα έχει ως εξής:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας αφουγκραζόμενος την Ελληνική Κοινωνία και διαισθανόμενος την ευθύνη για την περαιτέρω πορεία για το Μέλλον των παιδιών μας, της Χώρας και της Ελληνικής Κοινωνίας γενικότερα, λέει ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ που:

• Οδηγούν την Ελληνική Κοινωνία στην διάλυση , στην ανέχεια και στην εξαθλίωση.
• Διαλύουν το κοινωνικό κράτος πρόνοιας (περικόπτοντας παροχές σε ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού).
• Διαλύουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τα ασφαλιστικά Ταμεία (τιμωρούν όσους μια ζωή δούλευαν αξιοπρεπώς και πλήρωναν τις εισφορές τους).
• Κλέβουν το Μέλλον των παιδιών μας και τα αναγκάζουν να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό. • Συμβάλουν στο ξεπούλημα τον εθνικού μας πλούτου, υποθηκεύοντας το ορυκτό πλούτο της Πατρίδας μας και το μέλλον αυτής της χώρας.
• Συμβάλουν στην απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχίας.
•Αφήνουν ατιμώρητους όσους συστηματικά καταχράζονται το δημόσιο χρήμα (φοροδιαφυγή, εισφοροδιαφυγή, διαφθορά).

Ζητάμε ως Δημόσιοι Λειτουργοί, Γονείς και Έλληνες πολίτες να μην ψηφιστούν ΟΛΑ τα τόσο επώδυνα Οικονομικά και Εργασιακά μέτρα της Ολικής Καταστροφής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου