Σελίδες

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Τι θα γίνει με τους φορείς οι οποίοι δεν έχουν στείλει στοιχεία περί διαθεσιμότητας ή έχουν στείλει διαφοροποιημένα στοιχεία σε σχέση με αυτά της απογραφής;

Προκειμένου να επιβεβαιωθεί η ακρίβεια των στοιχείων του Φορέα σας από το ΥΔΜΗΔ και να ολοκληρωθεί η διαδικασία του ν.4093/2012, παρακαλούμε να μας προσκομίσετε άμεσα τα εξής:
α. αναλυτική κατάσταση βλ. υπόδειγμα I (DOC | PDF ) η οποία θα περιλαμβάνει τα στοιχεία (ΑΦΜ, επώνυμο, όνομα, τρόπος πρόσληψης) του συνόλου του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ΔΕ Διοικητικού, Διοικητικού – Λογιστικού, Διοικητικού – Οικονομικού, Διοικητικών Γραμματέων καθώς και των αντίστοιχων ειδικοτήτων για τις περιπτώσεις υπαλλήλων σας που έχουν μεταφερθεί από ΝΠΙΔ (πχ. Υπάλληλοι Γραφείου) και στην οποία θα αιτιολογούνται επαρκώς οι πιθανοί λόγοι εξαίρεσης (π.χ. πρόσληψη με ειδικές διατάξεις). Για περιπτώσεις υπαλλήλων οι οποίοι εξαιρούνται ατομικά λόγω οικογενειακής κατάστασης, αναπηρίας, εργασιακής εφεδρείας, λύση υπαλληλικής σχέσης λόγω συνταξιοδότησης κλπ, συμπληρώνεται το Υπόδειγμα ΙΙ (DOC | PDF ) .
β. έγγραφο με το οποίο θα βεβαιώνεται από τον αρμόδιο Προϊστάμενο της Δ/νσης Διοικητικού/Προσωπικού καθώς και από τον Γενικό Γραμματέα Υπουργείου/Αποκεντρωμένης Διοίκησης/ Περιφερειάρχη/Δήμαρχο/Πρόεδρο ή Διοικητή Ν.Π.Δ.Δ./Ν.Π.Ι.Δ. ο συνολικός αριθμός:
1. των τακτικών υπαλλήλων της υπηρεσίας σας (μόνιμοι πολιτικοί υπάλληλοι και υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου) των ως άνω κλάδων και ειδικοτήτων, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής βαθμίδας,
2. των υπαλλήλων των ως άνω κατηγοριών, κλάδων και ειδικοτήτων που έχουν αποσπασθεί σε άλλο φορέα (και δεν εργάζονται στην υπηρεσία σας)
3. των υπαλλήλων των ως άνω κατηγοριών, κλάδων και ειδικοτήτων που είναι αποσπασμένοι στην υπηρεσία σας
4. των μόνιμων πολιτικών υπαλλήλων και των υπάλληλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής βαθμίδας, κλάδου και ειδικότητας.
5. των μόνιμων πολιτικών υπαλλήλων και των υπάλληλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής βαθμίδας, κλάδου και ειδικότητας που έχουν αποσπασθεί σε άλλο φορέα (και δεν εργάζονται στην υπηρεσία σας)
6. των μόνιμων πολιτικών υπαλλήλων και των υπάλληλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής βαθμίδας, κλάδου και ειδικότητας που είναι αποσπασμένοι στην υπηρεσία σας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι, όπως έχει αναφερθεί και στην υπ’αριθμ. ΔΙΔΑΔ /ΔΙΠΙΔΔ/οικ. 28770/6.12.2012 προγενέστερη εγκύκλιο (ΑΔA: Β45ΝΧ-ΦΚΧ) της Υπηρεσίας μας, η ακρίβεια των στοιχείων που θα αναγράφονται στα ως άνω έγγραφα θα επιβεβαιωθεί και από το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου