Σελίδες

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Επείγουσα εγκύκλιος ΥΠΕΣ προς ΟΤΑ: Έτσι θα ενσωματωθούν τα σχέδια των προϋπολογισμών 2015

Μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (και πιο συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.eetaa.gr/modota/modota.htm), θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία ενσωμάτωσης των σχεδίων των προϋπολογισμών των δήμων, των Περιφερειών και των ΝΠΔΔ αυτών, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, με την ένδειξη «Εξαιρετικά Επείγον» .
Σύμφωνα με την εγκύκλιο, τα σχεδία των προϋπολογισμών των φορέων για το έτος 2015 θα υποβληθούν μέσω των αρμόδιων Στατιστικών Ανταποκριτών, οι οποίοι για την εισαγωγή στο πληροφοριακό σύστημα θα κάνουν χρήση των κωδικών τους (όνομα χρήστη : username και κωδικός πρόσβασης : password).
Στη συνέχεια η υποβολή του σχεδίου προϋπολογισμού θα πραγματοποιηθεί στο περιβάλλον εργασίας όπου καταχωρούνται μηνιαία τα απολογιστικά στοιχεία του κάθε φορέα και συγκεκριμένα στο Δελτίο που θα έχει τίτλο «Σχ. Προΰπ. 2015».
Το υπουργείο επισημαίνει ότι ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην καρτέλα «Υπογράφοντες», στην οποία θα καθορίζεται η περίοδος εκτέλεσης του προϋπολογισμού του έτους 2014 (π.χ. εκτέλεση 6μήνου 2014 ή εκτέλεση 7μήνου 2014 κλπ) που ελήφθη υπόψη για την κατάρτιση του προϋπολογισμού του έτους 2015.
Τέλος, σε ό,τι αφορά την υποβολή των σχεδίων προϋπολογισμών για το έτος 2015 στον Κεντρικό Κόμβο Διαλειτουργικότητας του ΥΠ.ΕΣ, σας γνωρίζουμε ότι θα ενημερωθείτε για τη διαδικασία με νεότερο έγγραφο από την Υπηρεσία μας.
Διαβάστε ολόκληρη την εγκύκλιο ΕΔΩ

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου