Σελίδες

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Χρήσιμα sites για την online επεξεργασία των φωτογραφιών σας!

Τα δωρεάν online sites, που επεξεργάζονται εύκολα εικόνες, έρχονται ως δώρο «εξ ουρανού» για τους λάτρεις της φωτογραφίας! Άλλοι αλλάζουν το χρώμα της φωτογραφίας, δίνοντας ένα ρετρό στυλ στο αρχείο, ενώ άλλοι «παίζουν» με τα γραφικά, τα εφέ και τις κορνίζες τους. Και όμως, επαγγελματικό αποτέλεσμα δεν προσφέρει μόνο το Photoshop, αφού τα παρακάτω sites σας δίνουν την ευκαιρία να τροποποιήσετε τις εικόνες σας… όπως εσείς επιθυμείτε!
Δείτε μερικά από αυτά:

http://www.picmonkey.com
Το picmonkey θεωρείται ένα από τα καλύτερα δωρεάν online εργαλεία στην επεξεργασία εικόνας! Ένα από τα «ατού» του είναι ότι διαθέτει μεγάλες δυνατότητες και χωρίς ούτε ένα log in. Απλά ανεβάζετε τη φωτογραφία σας με τη μέθοδο drag and drop και μετά κόψτε την, αλλάξτε τη φωτεινότητα ή τις διαστάσεις της και βελτιώστε την με τα φίλτρα. Μπορείτε ακόμα και να αφαιρέσετε κιλά ή να διορθώσετε τις ατέλειες των μαλλιών σας.

http://pixlr.com/o-matic/
Το Pixlr αποτελεί ένα διάσημο site, που επεξεργάζεται διαδικτυακά τις εικόνες σας, χωρίς την απαίτηση εγγραφής. Με ένα απλό κλικ μπορείτε να προσαρμόσετε online τις φωτογραφίες σας και να τις αλλάξετε 100%. Τα εργαλεία που διαθέτει μετατρέπουν εντελώς τα χρώματα της εικόνας, προσφέροντας ύφος και «ατμόσφαιρα» σε κάθε προσωπική στιγμή σας.

http://www.photofunia.com
Με το Photofunia.com μπορείτε να «ταξιδέψετε» στα πιο παραδεισένια μέρη, αφού το πρόσωπο σας μπορεί να μπει, είτε σε μια αφίσα στη Νέα Υόρκη, είτε ακόμα και σε έναν πίνακα ζωγραφικής στην Ιταλία. Αρκεί να επιλέξετε ένα ιδανικό εφέ και να «πετάξετε» μέσα τη φωτογραφία σας. Σίγουρα εκτός από θέαμα, το αποτέλεσμα θα σας χαρίσει πολύ γέλιο.

http://www.fotor.com
Το συγκεκριμένο site περιέχει κορνίζες, εφέ και βελτιώσεις, λίγο πιο «ψαγμένες»! Πρόκειται για με εφαρμογή που επεξεργάζεται ιδανικά κάθε φωτογραφία και που ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα για μια λεζάντα ή πρόσθεση κειμένου. Πλοηγηθείτε ανάμεσα στις επιλογές του fotor και πειραματιστείτε χωρίς όρια…

http://fotoflexer.com
Γιατί να αγοράσετε το Photoshop, εάν είστε ερασιτέχνης, όταν υπάρχει το FotoFlexer; Αυτό το site λαμβάνει φωτογραφίες, όχι μόνο από το pc σας, αλλά και από άλλα δημοφιλή sites, όπως το Photobucket, το Picasa Web και το Flickr. Κάντε απλά ένα upload και επεξεργαστείτε τις εικόνες σας, ακόμα και εάν βρίσκεστε μακριά από τον υπολογιστή σας.

http://ipiccy.com
Το iPiccy θεωρείται μια ιστοσελίδα που προσφέρει πρωτότυπα εφέ και επιλογές που μπορείτε να βρείτε σε επαγγελματικά προγράμματα. Εκεί μπορείτε να «παίξετε» με τα 30 εφέ και να δώσετε χαρακτήρα στις φωτογραφίες σας, είτε αναζητάτε μια ρετρό επιλογή, είτε μια πιο fynky εικόνα. Μπορεί το site να λειτουργεί στην Αγγλική γλώσσα, αλλά είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

http://www.befunky.com
Το BeFunky Photo Editor προχωράει λίγο περισσότερο από τα «κλασσικά» προγράμματα και σας δίνει την ευκαιρία να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας. Στο site μπορείτε να δοκιμάσετε πάνω από 30 διαφορετικά εφέ, όπως είναι το crop, το rotate και το vignetting. Παράλληλα, προσφέρει όμορφες κορνίζες και χαρακτηριστικά που χαρίζουν στυλ στις εικόνες σας.

Πηγή: http://www.flowmagazine.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου