Σελίδες

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Συμμετοχή στην απεργία 13 και 14 Μαρτίου 2014

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/νση: Λ. Κηφισίας 125-127 – 4ος όροφος
email: osyape@otenet.gr
www.osyape.gr

Αθήνα, 28/02/2014

ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 13 ΚΑΙ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

Η Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. καλεί τους Συλλόγους μέλη της να πραγματοποιήσουν Γενικές Συνελεύσεις ώστε να προετοιμαστεί η μαζική συμμετοχή όλων των συναδέλφων των Περιφερειών της χώρας, στην Απεργιακή Κινητοποίηση της 48ωρης ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 13 και 14 Μαρτίου 2014, που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.
Η συμμετοχή μας στην απεργιακή κινητοποίηση είναι η απάντηση μας σε Κυβέρνηση, Ε.Ε. και ΔΝΤ, ενάντια στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, που καταργεί Δημόσιες Υπηρεσίες και οδηγεί σε απόλυση χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους.
Η προτεινόμενη «αξιολόγηση» των υπαλλήλων είναι η κατά παραγγελία απόλυση.
Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ κατάταξη των υπαλλήλων σε τρεις κατηγορίες με συγκεκριμένα ποσοστά και μάλιστα από διορισμένους προϊσταμένους, θα οδηγήσει στην κατάργηση Υπηρεσιών και στην απόλυση των υπαλλήλων.
Οι υπάλληλοι στις Περιφέρειες της χώρας δίνουν τον καθημερινό αγώνα για την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες .
Η αξιολόγηση που προωθεί η Κυβέρνηση δεν έχει στόχο την ανάπτυξη του διοικητικού συστήματος, σε όφελος των πολιτών και των εργαζομένων . Αντίθετα, αναμορφώνεται το κράτος για να γίνει πιο φιλικό στους επιχειρηματίες και να γίνει πιο ικανό στην στήριξη της κερδοφορίας τους.
Δεν εφαρμόστηκε ποτέ σύστημα αντικειμενικής αξιολόγησης των υπαλλήλων γιατί κανένας πολιτικός προϊστάμενος δεν ασχολήθηκε με το ανθρώπινο δυναμικό του Δημοσίου Τομέα. Η εκάστοτε Κυβέρνηση καθόριζε με αδιαφανείς και αναξιόπιστες μεθόδους την όποια λειτουργία του Δημοσίου.
ΚΑΛΟΥΜΕ τις περιφερειακές αρχές ως αυτοδιοικητικά όργανα και την ΕΝ.Π.Ε. να ζητήσουν άμεσα την απόσυρση του Νομοσχεδίου που καταργεί Υπηρεσίες, απολύει υπαλλήλους και εκχωρεί αρμοδιότητες σε ιδιώτες.


ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Για το Δ.Σ. 
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΑΛΚΗΣ ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ                                                     ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΖΟΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου