Σελίδες

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Πιάνεστε από την πολύωρη εργασία μπροστά σ' έναν υπολογιστή; Η λύση ακούει στο όνομα GYM-O-FIZZ

To GYM-O-FIZZ 1.0 είναι ένα διαδραστικό διασκεδαστικό γυμναστήριο για το γραφείο. Με τη βοήθεια του υπολογιστή σας και του GYM-O-FIZZ μπορείτε να βελτιώσετε την σωματική και ψυχική σας απόδοση καθώς και την υγεία σας γενικότερα, με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο.
Το τυπικό γραφείο και η ρουτίνα της καθημερινής ζωής σας, στην ουσία αποτελούν κίνδυνο για την υγεία σας.
Οι πολλές ώρες της ημέρας μπροστά σ' έναν υπολογιστή, είτε στην εργασία σας, είτε στο σπίτι σας, σας κάνει να αισθάνεστε πόνους και πιασίματα στο σώμα σας. Πιθανότατα, η πίεση της δουλείας σας κάνει να ξεχνατε τα μικρά διαλείμματα που απαιτούνται για μια βαθιά ανάσα, αλλά και λίγο ξεμούδιασμα του σώματός σας.
Η λύση; Μικρά διαλείμματα στην εργασία σας. Αυτό ακριβώς σας βοηθάει να κάνετε το GYM-O-FIZZ αφού μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε προσωπικό γυμναστή σας. Το breaktimer, είναι ένα ξυπνητήρι ανά τακτά χρονικά διαστήματα , που σας θυμίζει ότι πρέπει να κάνετε ένα ενεργό διάλειμμα. Πολλές σύντομες ασκήσεις που διαρκούν περίπου ένα λεπτό η κάθε μία, προστίθενται μαζί και σας παρέχουν ένα σύνολο από 10 έως 30 λεπτά γυμναστικής κάθε ημέρα.
Μέγεθος: 2.46
Τρέχουσα Έκδοση: 1.0
Λειτουργικό Σύστημα: Windows
Συντάκτης: Γιώργος
Για να το κατεβάσετε πατήστε το Download

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου