Σελίδες

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου ΟΣΥΑΠΕ

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/νση: Λ. Κηφισίας 125-127 – 4ος όροφος
email: osyape@otenet.gr
www.osyape.gr
6932473063

10 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε την οργάνωση κινητοποιήσεων ενάντια στην αντεργατική πολιτική κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΔΝΤ, που καταργεί τη σταθερή δουλειά, μισθούς και συντάξεις, δικαιώματα και κατακτήσεις, που απαξιώνει και διαλύει τις δημόσιες δομές, ιδιωτικοποιεί υπηρεσίες και εκποιεί δημόσια αγαθά και περιουσία, οδηγώντας την ελληνική κοινωνία σε εξαθλίωση. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αποφάσισε να εισηγηθεί στους πρωτοβάθμιους Συλλόγους της πλαίσιο κινητοποιήσεων που θα περιλαμβάνει:
Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου: Γενικές Συνελεύσεις με σκοπό την ενημέρωση των συναδέλφων, εξειδίκευση, οριστικοποίηση και οργάνωση συγκεκριμένων δράσεων.
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου: Οργάνωση δράσεων και παρεμβάσεων με συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια και όπου είναι δυνατό σε συντονισμό με άλλους Συλλόγους και φορείς της περιοχής.
Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου: πρώτη ημέρα της 48ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, διοργάνωση απεργιακής συγκέντρωσης στην πρωτεύουσα κάθε Νομού, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους Συλλόγους της περιοχής.
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου: δεύτερη ημέρα της 48ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, συλλογικές δράσεις στην περιοχή σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συλλόγους.
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου: εκτίμηση και αξιολόγηση των κινητοποιήσεων, αποστολή προτάσεων των συλλόγων προς την Ομοσπονδία για τους τρόπους συνέχισης του αγώνα.

♦ Καμιά απόλυση, καμιά διαθεσιμότητα 
♦ Να εμποδίσουμε τα μέτρα της σφαγής των δημοσίων υπαλλήλων 
♦ Να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική.

Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλο.

Για το Δ.Σ. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
 ΑΛΚΗΣ ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ            ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΖΟΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου