Σελίδες

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Εκδήλωση για το Πολυτεχνείο

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ 24100
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
 e-mail: nlekka@hotmail.com
Καλαμάτα 15/11/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, την Α΄ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά και όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία, θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 17 Νοέμβρη στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας και ώρα 6.30 μ.μ., εκδήλωση για την 40η Επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Σαράντα χρόνια μετά την εξέγερση της φοιτητικής νεολαίας με την συμμετοχή και της εργατικής τάξης , το σύνθημα «ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» επανέρχεται επίκαιρο παρά ποτέ και χαρακτηρίζει τις κοινωνικές διεκδικήσεις.
Το δικαίωμα στην εργασία, στην παιδεία, στην υγεία και η συνταγματικά κατοχυρωμένη, ανεξάρτητη λειτουργία των θεσμών του κράτους, διεκδικούνται εκ νέου.
Καλούμε όλους τους πολίτες, εργαζόμενους και άνεργους, νέους και φοιτητές, συνταξιούχους, να συμμετέχουν μαζί μας , τιμώντας με αυτό τον τρόπο τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου και δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με προβολή video από την εξέγερση του πολυτεχνείου, θα ακολουθήσει ομιλία και τέλος θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία
     Η Πρόεδρος                              Ο Οργανωτικός Γραμματέας
Λέκκα Νικολίνα                                Κάρκαλης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου