Σελίδες

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Οι ''απρόσεχτοι'' υπουργοί δείχνουν ποιος κάνει το κουμάντο

Οι μάσκες πέφτουν. Με τις δηλώσεις των ''απρόσεχτων'' υπουργών αποκαλύπτεται αν τις αποφάσεις περί απολύσεων , κατάλυσης των εργασιακών σχέσεων, αποδόμησης της Ελληνικής Κοινωνίας τις παίρνουν οι Τροικανοί ή Έλληνες πολιτικοί, είπε στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγελική Δουλγεράκη ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Οδυσσέας Ντριβαλάς σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού υγείας που είπε: «Αν υπάρξουν απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ, σάς παρακαλώ αυτό δεν θέλω να το χρεωθεί η τρόικα, δεν θέλω να μου παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν για τα αυτονόητα. Οι αποφάσεις είναι δικές μου».
Εκφράζει επίσης την αντίθεσή της με την ενεργοποίηση της τροπολογίας των υπουργών Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την οποία οδηγούνται σε καθεστώς υποχρεωτικής αργίας οι υπάλληλοι των ΑΕΙ και ΤΕΙ με το «σαθρό», σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ επιχείρημα, ότι δεν απογράφησαν καθώς απεργούσαν.
Με τη συγκεκριμένη τροπολογία η κυβέρνηση ουσιαστικά ποινικοποιεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της απεργίας, επισημαίνει ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ στο Ράδιο 9,84

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου